Boka tid

BOKA SERVICE PÅ TELEFON

Boka service på tel 040-96 90 10

VÅRA ÖPPETTIDER

Måndag-Torsdag 07.30-16.30

Bil & Släpservice


Erfarenhet och kunskap är något som starkt karaktäriserar vår verksamhet, vi har under lång tid byggt upp ett starkt förtroende hos våra kunder. Likaväl som vi tar hand om din bil så vill vi även vårda dig som kund, du ska känna dig trygg och säker med att välja Bils & Släpervice. Vi strävar dagligen i vårt arbete med att kombinera kvalité, service och trygghet.

Vi arbetar i den anrika IC-mackens lokaler på köpenhamnsvägen i Malmö, lokalen har stått stadig ända sedan 1949 och vi har varit ägare av lokalen i drygt 30 år. Under denna tid har vi utvecklat en verksamhet som är kraftigt förknippat med hög service och skickligt utfört arbete. Redan 1949 var IC-macken känd som ett ställe där man kunde lita på personalens åtagande och att arbetet blev utfört med perfektion.

Vi arbetar idag med i stort sett alla de större bilmärkena på marknaden, så tveka inte att kontakta oss ifall du vill att vi utför en genomgående service på din bil. Vi kan med stolthet erbjuda dig en service utförd av någon av våra duktiga mekaniker samt en tidsresa tillbaka till ett årtionde där service och kvalité stod i fokus...